avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului de conducere 60 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului de conducere 60 zile

Buna ziua.

Pe 31.08 mi-a fost suspendat permisul pt ca am intrat pe sensul opus de mers. Politistul a fost foarte recalcitrant, a tipat si m-a bruscat. Am refuzat semnarea pv si de-abia ieri am primit copia lui prin posta. Acolo scrie ca un martor a asistat, insa eu nu am vazut niciun martor la faptul ca nu am semnat.
Ieri mi-a expirat si dovada de condus
Vreau sa contest pv si sa-mi ridic permisul cu grefa aceea. Am mai depus plangeri, insa nu pt asa de grav. E nevoie de avocat ?

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto halfman halfman Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam in Bacau si intr o intersectie am fortat culoarea galben spre rosu a unui semafor.Spre ghinionul meu,era un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv cu permis retinut. hotararea nefavorabila prelungeste retinerea permisului? AlexDinu AlexDinu Buna ziua, In data de 4 aprilie am fost oprit pe trotuarul din fata blocului in care domiciliez de un echipaj de politisti in patrula pietonala in timp ce ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada de circulatie roxana popa roxana popa Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 zile, pt trecerea pe culoarea rosie a semaforului. Pentru ca am refuzat sa semnez procesul ... (vezi toată discuția)