avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Import produse ebay/china
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Import produse ebay/china

Buna ziua, doresc sa incep o mica afacere, magazin online cu accesorii auto importate de pe ebay si alte site-uri de genul acesta dar nu stiu cum pot revinde aceste produse intrucat de cele mai multe ori nu primesc factura. Cum pot vinde aceste produse legal ? Si ce forma legala este cea mai avantajoasa ? PFA (norma pe venit, partida simpla ?, platitor sau nu de tva ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Magazin online cea mai favorabila varianta! danyab danyab Buna seara, As fi interesat pentru un magazin online in care o sa se vanda lucruri handmade, ce varianta fiscala ar fi mai avantajoasa? Am citit multe pe ... (vezi toată discuția)
Informatii tva la o pfa neplatitoare de tva bygserv bygserv Bine v-am gasit. O sa va stresez din nou cu cateva intrebari dar abia am inceput sa dezvolt o mica afacere si am nevoie de informatii. In posturile ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde jocuri video originale second-hand fara a avea drepturi de autor? ZeTcs21 ZeTcs21 Cum pot vinde Jocuri video originale second-hand fara a avea drepturi de autor? Trebuie sa cer permisiunea fiecărui producător sau există și o altă ... (vezi toată discuția)