avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Probleme cununie civila in caz neplata amenzi
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Probleme cununie civila in caz neplata amenzi

Buna ziua.Vreau sa intreb si eu daca ma puteti ajuta cu o informatie.Urmeaza sa inchei cununia civila in alta localitate decat cea de domiciliu...am inteles ca primaria unde urmeaza sa ma casatoresc trebuie sa transmita primariei unde am domiciliul niste date.... intrebarea mea este: daca cumva am datorii la bugetul local(amenda) se poate sa nu se incheie cununia civila sau nu are treaba?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogaciu Andrei , utilizator 10:57, 19 Februarie 2024
Nu au nicio legatura datoriile dvs. cu faptul ca doriti sa va cununati civil. Casa de piatra!
Bună aș avea niște nelămuriri oare daca concubina mea are amenzi și vrem sa ne cununam se poate
Repet, nu va poate opri o amenda sa nu va casatoriti.
Buna ziua . Acest lucru este valabil și în 2024 ? am un prieten care sa căsătorit de curant și l au pusa să plătească amenzile înainte de a duce dosarul cu acte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cununie civila in alt judet Celmic Celmic Buna ziua! Eu si prietena mea am hotarat sa ne casatorim si am dori sa o facem undeva pe malul marii (stiu, vom ingheta). Problema e ca ne este greu sa gasim ... (vezi toată discuția)
Stare civila - buletin, casatorie pusha13 pusha13 buna ziua. la anu urmeaza sa ma casatoresc eu am domiciliul in bucuresti si viitorul sot in calarasi,sa schimbam buletinul de pe calarasi pe bucuresti nu prea ... (vezi toată discuția)
Cununie civila- viza flotant ialo ialo Buna ziua, Doresc sa fac cununia civila la mare, iar pt asta, conform legii, trebuie sa obtin viza de flotant.O pot obtine in Mangalia, iar intrebarea mea ... (vezi toată discuția)