avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 7112
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 7112

Salut! Sunt o Intreprindere Individuala din 2013 avand domeniu de activitate pe 2 coduri din grupa 011, terminand facultatea de constructii intre timp, doresc sa imi adaug codul caen 7112 ( activitati de inginerie si consultanta legata de aceasta) pentru a putea pe cont propiu ca si inginer. Mergant la camera de comert/finante sa ma informez de documentele necesare aflu ca nu pot adauga codul caen 7112. Raspunsul a fost ca nu se poate si ca trebuie sa devin SRL.
Este adevarat? De ce? In caz ca nu se poate ce alta solutie exista!
(Mentionez ca nu vreau sa fac consultanta, doar activitati legate de ing. civila)

Multumesc anticipat! Apreciez foarte mult munca dumneavostra! =D>

Alte discuții în legătură

Adaugare inca un cod caen i.i. klaus_io klaus_io Salut! Am o intreprindere individuala cu cod caen 4711 si de curand am terminat facultatea de constructii...as putea sa mai adaug inca un cod caen, ... (vezi toată discuția)
Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)
Caen-uri: montarea si mentenanta de camenre de supraveghere video NiculaePetru NiculaePetru Buna ziua. M-ar interesa care \"CANU-uri\" #-o ar trebuie sa fie exact intr-o firma noua (din pacate pot pune doar 5 caen-uri fiind o firma SRL-D), avand ca ... (vezi toată discuția)