avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... adaugare inca un cod caen I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

adaugare inca un cod caen I.I.

Salut!
Am o intreprindere individuala cu cod caen 4711 si de curand am terminat facultatea de constructii...as putea sa mai adaug inca un cod caen, 7112...daca se poate de ce acte as avea nevoie si cat ar costa?...multumesc...
Cel mai recent răspuns: mtl , utilizator 22:52, 12 Aprilie 2011
In principiu se pot adauga cateva coduri CAEN ca activitati secundare, dar sa aiba legatura intre ele. De la comert la activitati de inginerie...e o diferenta, dar merita incercat ! In cel mai rau caz il radiati pe primul si-l puneti pe celalalt. Nu trebuie decat sa completati o cerere tip de la registrul comertului. Si costa cam pana in 150 lei.
Puteti sa adaugati cate coduri Caen doriti, cu conditia sa nu fie activitati aflate sub incidenta unei legi speciale. OUG 44/2008 nu reglementeaza numarul activitatilor Caen pe care le poate desfasura comerciantul si nici o anumita "inrudire" sau legatura intre activitatile inregistrate si autorizate.
Cat despre tarife, cel mai bine ar fi sa va adresati registrului comertului. (taxa este aproximativ 200 lei, in functie de autorizarea activitatilor si numarul certificatelor constatatoare de autorizare solicitate).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7112 alexmand alexmand Salut! Sunt o Intreprindere Individuala din 2013 avand domeniu de activitate pe 2 coduri din grupa 011, terminand facultatea de constructii intre timp, doresc ... (vezi toată discuția)
Cum sa am pfa cu norma de venit pt. topografie? ncozocea ncozocea Am terminat Fac de Constructii la Timisora prin 2004 si as vrea sa imi fac un Pfa pentru Proiectare cod Caen 7112 dar nu pot intra la Norma de Venit cu acest ... (vezi toată discuția)