avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Groapa cimitir
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Groapa cimitir

Cand a murit tatal meu, intreprinderea unde lucra a decis sa suporte toate taxele si
f acilitatile inmormantarii. Acum ma trezesc ca groapa in care a fost inmormantat si la care ani de zile am platit taxe este a unei contabile care a platit taxa atunci la inmormantare
Este normal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:20, 18 Septembrie 2015
Situatia pe care ati descoperit-o abia acum demonstreaza ca de la decesul tatalui dv nu v-ati interesat de statutul locului de veci
Dv nefiind in posesia unui document care sa ateste calitatea de proprietar sau concesionar al respectivului loc,era normal sa va interesati cine este proprietarul locului de inhumare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profanare de morminte sau nu raluca03 raluca03 buna ziua asi dori sa adresez si eu o intrebare despre profanare de morminte parinti mei aveau 2 locuri de veci normal aprtineau bunicilor mei din partea ... (vezi toată discuția)
Profanare de mormant, exhumare fara permisiunea proprietarului ContSters379157 ContSters379157 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as dori putina consultanta daca se poate. Sunt proprietarul unui loc de veci, unde a fost demult, in 1986 inmormantat ... (vezi toată discuția)
Mostenire loc de veci Iohanna Iohanna Buna ziua, Numele meu este Ioana. Tatal meu este titular al unui act de concesiune pentru un loc de veci la Bellu. Tata a decedat acum 12 ani, iar acum mama ... (vezi toată discuția)