avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Viciu de procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Viciu de procedura

Am depus actele pentru un proces de diminuare pensie alimentara pentru fosta sotie. Fosta sotie a depus o intampinare la actele mele. La primul termen al procesului, judecatoarea a amanat termenul pe motiv de viciu de procedura cum ca citatia fostei sotii s-a intors inapoi. Nu prea inteleg. Eu stiu ca citatia nu se trimite recomandat. Ce inseamna acest viciu de procedura? Daca a depus intampinare la actele mele, nu e logic ca avea cunostinta de acest proces?
De asemenea, fosta sotie scrie in intampinare ca vrea sa se mute procesul in orasul ei de resedinta, dar cere in acelasi timp sa se judece fara prezenta ei sau a avocatului ei. E posibil ca procesul sa se mute in alt oras, iar daca se muta, va dura la fel de mult pana la finalizarea procesului? Mentionez ca primul termen al procesului a fost dupa 6 luni de la depunerea dosarului.

Alte discuții în legătură

Care este procedura? JulieC JulieC Daca nu ai avocat si procesul se desfasoara in alt oras, in calitate de reclamant , nu este normal sa fii citat????? mai ales ca a existat deja o amanare ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a face ContSters332562 ContSters332562 In cadrul unui proces civil care are ca obiect:[i] obligatie de a face[/i] (pensie de intretinere minor), parata cere audierea minorului. Poate instanta sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mancipri mancipri faptul ca am primit doar o citatie si cererea de chemare in judecata si nu am primit si actele doveditoare depuse la dosar de fosta sotie in actiunea de ... (vezi toată discuția)