avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CARE ESTE PROCEDURA?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CARE ESTE PROCEDURA?

Daca nu ai avocat si procesul se desfasoara in alt oras, in calitate de reclamant , nu este normal sa fii citat????? mai ales ca a existat deja o amanare pentru acest viciu...lipsa procedura citare"........
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 18:33, 7 Noiembrie 2011
Indiferent de faptul ca ai sau nu avocat, procedura citarii trebuie respectata.
Nu cumva ati fost in sala la unul din termene si ati luat cunostinta de termen ?
In acest caz, nu mai sunteti citat, considerandu-se ca ati luat la cunostinta de termen.
Partile sunt citate o singura data in cursul procesului. Daca ati primit o singura citatie, aceasta este suficienta ca sa fiti instiintat de proces. Este in sarcina dvs. sa urmariti cursul procesului.
Daca nu ati fost citat niciodata, inseamna ca este lipsa de procedura cu dvs. si atunci instanta nu poate pasi mai departe spre dezlegarea pricinii.
Am fost citata la termenul trecut , dar la o adresa gresita....insa nu am fost citata niciodata la adresa mea de domiciliu, nu stiu nici ce este depus la dosar, procesul se desfasoara la 700 km de unde locuiesc eu....am avut un avocat, dar care m-a tradat...a fost cumparat de fostul meu sot....mi-e cam teama sa mai angajez un altul. Nu era normal sa fiu citata la domiciliul meu?
Nu am fost prezenta la nici un termen si nici nu sunt reprezentata.
Daca avocatul s-a prezentata la termen pentru dvs., atunci procedura a fost considerata indeplinita si nu veti mai fi citata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea procedurii sau rea intentie? JulieC JulieC Sunt intr-un proces de incredintare minor care se desfasoara intr-o alta localitate, eu locuiesc in Bucuresti. La primul termen am fost citata la avocatul ... (vezi toată discuția)
Amanare proces pentru viciu de procedura??? Charmelen Charmelen am pe rol un proces pentru incredintare a minorului si am fost din nou amanata pentru un viciu de procedura, care nu mi s-a comunicat la prima infatisare. ... (vezi toată discuția)
Contestatie citatie de chemare in judecata hophawer hophawer Buna ziua, Am primit astazi o citatie de chemare in judecata, intr-un proces in care sunt chemat in calitate de parat. Intrebari: 1. Cum pot contesta ... (vezi toată discuția)