avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectarea procedurii sau rea intentie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectarea procedurii sau rea intentie?

Sunt intr-un proces de incredintare minor care se desfasoara intr-o alta localitate, eu locuiesc in Bucuresti. La primul termen am fost citata la avocatul partii adverse, eu specificand clar adresa mea de domiciliu, unde sa mi se faca comunicarea. Am fost la dosar si am vazut ca cineva a taiat cu pixul adresa mea de domiciliu si a a scris adresa avocatului advers .Am primit un alt termen si mai sunt 4 zile pana la indeplinirea termenului si din nou nu am fost citata. Ce sa fac? Nu cred ca este o eroare....sau??? ce pot sa fac?? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andreea_Lita , utilizator 22:32, 15 Noiembrie 2011
Trebuia sa faceti cunoscut acel lucru (adresa taiata cu pixul) instantei la termenul respectiv. Daca procedura de citare nu a fost indeplinita corespunzator, dar v-ati prezentat la termen, este acoperit acest viciu de procedura. Iar pentru urmatoarele termene nu veti mai fi citata, deoarece se considera ca aveti termen in cunostinta (daca ati participat la unul din termene).Trebuie sa va interesati singura de urmatoarele termene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura? JulieC JulieC Daca nu ai avocat si procesul se desfasoara in alt oras, in calitate de reclamant , nu este normal sa fii citat????? mai ales ca a existat deja o amanare ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu cum pot sa divortez de sotul meu care este plecat de la mine deci nu mai stiu de el din 2009,el fiind cetatean egyptean florentina777 florentina777 am bagat div anul trecut ,el normal ca nu s-a prezentat la nici o infatisare si asa f rare ca si termen,il tot citau la adresa de la el din egypt,care nu mai e ... (vezi toată discuția)
Citatie ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! in cazul unui proces civil,instanta trimite ciatie pentru prezentarea la termen a partii parate,atat la adresa unde aceasta are domicililu cat si ... (vezi toată discuția)