avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facatorie la sala de jocuri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facatorie la sala de jocuri

mentionez ca am fost intr-o sala de jocuri in care pierdusem o anumita suma de bani, bagand iar facusem din nou suma pierduta mai aveam decat sa ma duc sa spun sa vina sa-i anuleze, intre timp a venit un angajat al jocurilor de noroc in care a citit toate contoarele aparatelor si le-a resetat, am continuat jocul si nu am mai scos nimic, e legal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Furt la jocurile de noroc MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Sunt un impatimit al jocurilor de noroc si as vrea sa ma lamuriti cu un lucru. Ma joc la o singura sala, este o sala unde vin ... (vezi toată discuția)
Imprumut cazinou Intelly56 Intelly56 Salut, pe data de 22 septembrie 2018 ma aflam in cazinou( joc destul de rar, cam la 2-3 saptamani, ba chiar o luna sume de pana-n 50 de lei, daca le pierd ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta lilianaana lilianaana Va rog daca se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi: Lucrez la o sala de jocuri noi lucrand 2 zile cate 14 ore pe zi sau si mai mult si cu 2 libere, ... (vezi toată discuția)