avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent personal

buna ziua copilul meu are gradul1 de handicap vreau sa stiu va rog daca eu sotul si copilul locuim aici dar numai sotul are domiciliul an comuna asta pot face pe numele meu de asistent personal va reamintesc ca eu am domiciliul pe buletin an alta parte desi locuiesc aici de 5ani va multumesc:(:(

Alte discuții în legătură

Divort cu un copil minor cu handicap mediu mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua. Va scriu pentru ca as avea nevoie de un raspuns in fata unei situatii. Vreau sa divortez de sotul meu cu care sunt impreuna de 6 ani, locuim in ... (vezi toată discuția)
Asistent personal al persoanei cu handicap gabibala gabibala Buna ziua , sunta mamica si asistent personal al unei tinere cu handicap grav , .si locuiesc intr-un oras mare din vestul tarii , fiind angajata a primariei ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)