avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Iesirea unui minor din Romania in Germania, cat costa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Iesirea unui minor din Romania in Germania, cat costa procura?

Eu locuiesc in germania impreuna cu părinții mei, ei vor sa ma trimita in romania dar la întoarcerea din romania in germania imi trebuie procura si aceasta procura părintii mei o pot face doar in germania.
Îmi puteti spune cat costa o procura in germania?
Va multumescm mult pentru ajutor!! :)
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:56, 19 Septembrie 2015
Declaratia consimtamant costa 60 de euro la consulat si o primesti in limba romana.
Daca nu pot merge la consulat o pot da la un notar german dar in Romania va trebui s-o traduci si s-o legalizezi la un notar. N-am idee cat ar costa cu totul, posibil cam tot pe-acolo.

Trebuie sa stii ca nu poti iesi din Romania fara un insotitor major decat daca pleci inapoi cu avionul, chiar daca ai consimtamantul parintilor.
Daca declaratie este data la un notar din Germania sa nu uitati ca acesta trebuie sa o apostileze cu Apostila de la Haga. Dupa care in Romania o traduceti la un traducator autrizat si o legalizati la un notar de aceasta data din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)
Declaratie iesire din tara minor geanygeany geanygeany buna ziua. sotul meu este in Austria,Linz.eu in Bucuresti..si am nevoie de procura de la el pentru a calatori cu fetita mea care are 1 an si 11 luni..in ce ... (vezi toată discuția)
Pasaport copil si scoaterea copilului din tara LToader LToader Buna seara.Sunt din Sibiu si sotul meu este in Germania cu serviciul.si vreau sa mergem si noi,eu si copilul (5 ani) .de ce imputernicirii am nevoie mai exact ... (vezi toată discuția)