avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru activitati recreative si distractive (CAEN ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru activitati recreative si distractive (CAEN 9329) trebuie spatiu comercial?

Salut,

Sunt pe cale sa-mi deschid o firma cu codul CAEN principal 9329 - Alte activitati recreative si distractive. Intentia mea este sa fac ceva care aduce a Muzeul Figurilor de Ceara: intra turistii, vad ceva interesant si le iau bani pentru asta.

Am insa cateva nelamuriri:

1. Cum este mai bine sa fiscalizez activitatea, prin casa de marcat sau prin bilete de intrare? Care este regimul biletelor de intrare?

2. Ca sa iau taxa de intrare (casa de marcat sau bilete), mai am nevoie de un cod CAEN separat sau este suficient 9329?

3. De ce autorizatii voi avea nevoie pentru inceperea activitatii?

4. Este nevoie de un spatiu comercial sau se poate desfasura activitatea intr-un spatiu cu destinatie de locuinta (acestea sunt mai usor de gasit si sunt mai ieftine)?

Multumesc de ajutor.

Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2015
ietamac, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști? LauraSc LauraSc Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la ... (vezi toată discuția)
Aamenda pentru masa de biliard ContSters330987 ContSters330987 In autorizatie am si codul caen 9329- alte activitati recreative si distractive- trecut la alte activitati secundare.In prezent am deschis un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)