Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la diverse obiective din zonă. Vor fi cel mult 4 persoane și vor fi excursii de o zi, în care eu voi asigura numai transportul (parțial cu mașina, parțial pe jos) și ghidajul, cu explicații etc. Toate celelalte cheltuieli (mâncare, bilete de intrare la obiectivele turistice etc) și le vor achita turiștii.
În acest moment dețin o I. I. și aș dori să știu ce cod de activitate ar trebui să adaug și care sunt documentele necesare demarării unei astfel de activități. Am cercetat site-ul ARR, dar nu m-am lămurit, acolo sunt menționate licențe de mult mai mare amploare (autocare etc)
george-neagu
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Obtineti mai intai atestat de ghid turistic local dupa ce urmati un curs in baza lui va adagati pe intreprinderea individuala codul caen 7990 alte servicii de rezervare si asistenta turistica care include si activitatile ghizilor turistici si apoi va achizitionati casa de marcat portabila pentru a da bon la fiecare turist pe care il plimbati.