avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști?

Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la diverse obiective din zonă. Vor fi cel mult 4 persoane și vor fi excursii de o zi, în care eu voi asigura numai transportul (parțial cu mașina, parțial pe jos) și ghidajul, cu explicații etc. Toate celelalte cheltuieli (mâncare, bilete de intrare la obiectivele turistice etc) și le vor achita turiștii.
În acest moment dețin o I. I. și aș dori să știu ce cod de activitate ar trebui să adaug și care sunt documentele necesare demarării unei astfel de activități. Am cercetat site-ul ARR, dar nu m-am lămurit, acolo sunt menționate licențe de mult mai mare amploare (autocare etc)
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: LauraSc , utilizator 14:09, 18 Mai 2019
Alte activitati recreative si distractive n.c.a. - CAEN 9329

Alte detalii gasiti si aici
[ link extern ] /
Mulțumesc! Voi avea nevoie de vreun atestat special, de transport sau de ghid?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Obtineti mai intai atestat de ghid turistic local dupa ce urmati un curs in baza lui va adagati pe intreprinderea individuala codul caen 7990 alte servicii de rezervare si asistenta turistica care include si activitatile ghizilor turistici si apoi va achizitionati casa de marcat portabila pentru a da bon la fiecare turist pe care il plimbati.
Ok, vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
Activitate organizare excursii, tabere si team buildinguri cod caen cristina_rusen cristina_rusen Buna ziua, Puteti sa am ajutati cu ce cod CAEN (unul sau mai multe) ar trebuie sa aleg la infintarea firmei care va avea ca obiect de activitate organizarea ... (vezi toată discuția)
O soietate inregistarta cu codul caen 9329, alte activitati recreatve ... al3x99 al3x99 O societate inregistarta cu codul CAEN 9329, alte activitati recreatve si distractive ( videochat) platitoare de tva, conform noilor modificari din codul ... (vezi toată discuția)