avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activitate organizare excursii, tabere si team ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activitate organizare excursii, tabere si team buildinguri cod CAEN

Buna ziua,

Puteti sa am ajutati cu ce cod CAEN (unul sau mai multe) ar trebuie sa aleg la infintarea firmei care va avea ca obiect de activitate organizarea de excursii si tabere culturale pentru copii (se poate sa fie si cu cazare)?
Noi doar vom organiza, cautand oferte de cazare si masa la hoteluri si in acelasi timp o sa venim cu activitati recreationale pentru ei - activitati out-door si in-door.

Spuneti-mi va rog ce CAEn-uri ne trebuie.
Multumesc pentru ajutor!
Cristina
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:49, 4 Noiembrie 2011
7990 Alte servicii de rezervare si asistenta turistica

9329Alte activitati recreative si distractive n.c.a.

Mie acestea doua mi se par potrivite, cititi descrierea lor.
Poate mai are cineva pareri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda pentru a organiza excursii pentru turiști? LauraSc LauraSc Bună ziua! Locuiesc într-o zonă turistică pe care o cunosc foarte bine și aș dori să organizez excursii cu autoturismul proprietate personală la ... (vezi toată discuția)
9329 - alte activitati recreative si distractive n.c.a. Ramona24 Ramona24 Cu acest cod 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. poti organiza un eveniment cultural cum ar fi un concurs/spectacol de dans ? (vezi toată discuția)