avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice atributii compartiment achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

atributii compartiment achizitii

exista un act normativ care sa prevada atributiile compartimentului de achizitii publice? de asemenea ce act normativ prevede obligativitatea infiintarii unui compart de achizitii publice intr -o institutie....multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:39, 15 Iulie 2009
Nu este un act normativ, din cate cunosc eu, care sa prevada obligativitatea infiintarii unui asemenea compertiment, dar tinand cont de complexitatea procedurilor de achizitie publica este util si chiar necesar, in functie de activitatea institutiei sa se infiinteze un asemenea compartiment, daca nu este desmnata macar un salariat care sa aiba atributii de serviciu specifice.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare, rog urgent ContSters21019 ContSters21019 Am nevoie urgent de un sfat: Sunt angajata intr-o institutie publica la Serv. Fin.Contab, cu atributii specifice acestui compart. in plus am si decizie de ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata achizitii publice pliciu pliciu Buna ziua, Am o intrebare legata de cine ar trebui sa dea valoarea estimata intr-o institutie publica. Referatul de necesitate pentru achizitiile publice ... (vezi toată discuția)
Proceduri scrise achizitii publice paula manta paula manta Buna ziua, Mă ocup de curând de achiziţii publice in cadrul unei autorităţi contractante. Am primit ca sarcină de serviciu întocmirea procedurilor ... (vezi toată discuția)