avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa judiciara de timbru

Va rog din suflet sa ma ajutati cu o indrumare privind taxa de timbru.Doresc sa depun o contestatie la executare pentru suma de 4855 lei.Am gasit doar atat: intre 501 lei si 5.000 lei – 40 lei + 7% pentru ce depaseste 500 lei. Este corect? Daca solicit in aceeasi cerere si intoarcerea executarii silite mai trebuie sa achit suplimentar 50 lei? (Cererile de intoarcere a executarii silite se taxeaza, in toate cazurile, cu 50 lei).
Eu am domiciliul in judetul Dambovita iar contestatia trebuie sa o depun la sectorul 1 Bucuresti. Unde trebuie sa platesc aceasta taxa ?In contul trezoreriei din Dambovita sau Bucuresti sect.1?.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters369334 , utilizator 17:11, 22 Septembrie 2015
Buna ziua,
Taxa o platiti pe raza domiciliului dumneavoastra.
Valoarea taxei este de circa 345 lei.
Daca va trebui sa o suplimentati veti fi anuntat de instanta in timp util.
Va multumesc din suflet, pentru lamuriri d-na kiritescu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

învestire cu formulă executorie ,poprire cont bancar officemire officemire Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri. Saptamana trecuta mama mea a primit un sms de la banca unde avea cont bancar ca s-a operat in intregime o ... (vezi toată discuția)
Cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Imi puteti spune cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu de 2000 lei? Motivul ... (vezi toată discuția)
Certificare conform cu originalul catalin_razvan catalin_razvan buna seara si la multi ani, am primit o comunicare de la judecatorie, sa certific conform cu originalul inscrisurile depuse la dosar. sti cam cat costa o ... (vezi toată discuția)