avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inmatriculari auto!!!!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inmatriculari auto!!!!

Buna ,am o masina pe care am cumparat-o de la Bucuresti, aceasta este inmatriculata in Ro, odata cu achitarea taxei vamale (asa era atunci) . Acum eu am cumparat-o si as vrea sa o inmatriculez pe mine , dar pentru asta, trebuie sa platesc din nou taxa vamala care este in valoare de 4700 euro. Deci nu este vorba de taxa de timbru de mediu, poluare , ci de Vama .... ati auzit vreo solutie pentru aceasta problema? in instanta ? la mine in oras nu avem practica judiciara pe aceasta tema, dar am inteles ca in tara sunt procese castigate. Va multumesc pentru orice informatie :)

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)