avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie masina Olanda
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie masina Olanda

Buna ziua
Va rog care sunt conditiile pentru achizitia unei masini (val .4.500 eur)din olanda ,in ceea ce priveste taxele .Masina va fi luata de catre o soc.comerciala nou infiintata neplatitoare de tva .
Multumesc
O zi buna

Alte discuții în legătură

Achizitie din ue ( letonia) Peletero Peletero Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspuns. Vreau si eu un raspuns \"in limba romana, va rog frumos ! Avem de gand sa aachizitionam bunuri de 3500 EUR / ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix masina la un birou executor judecatoresc mericami mericami buna ziua, am si eu urmatoarul caz la un birou ex judecatoresc neplatitor de tva achizitioneaza o masina in rate ,i se factureaza in fiecare luna capital ... (vezi toată discuția)
Comert cu autoturisme, tva intracomunitar, societate neplatitoare tva teodoraoprea85 teodoraoprea85 Buna ziua, Am o societate nou infiintata care face comert cu autoturisme second hand achizitionate din UE in cadrul unor licitatii si este neplatitoare de ... (vezi toată discuția)