avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire domiciliul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire domiciliul copilului

In urma unei casatori de 5 aniam ajuns si la divort din pacate am ajuns la divort intrucat dupa mai multe incercari de a imi convinge sotia in a ne muta cu chirie toti 3 din pacate aceasta a ales sa ma insele cu un fost concubin ulterior sa plece la el in perioada in care copilul era internat in spital a revenit dupa externarea copilului si a spus ca vrea sa ne impacam dar dupa vreo 5 zile am surprinso vorbind cu amantul la telefon in acel moment am luat decizia de a pleca cu copilul la mama mea si am introdus actiunea de divort ea a mai ramas o luna acasa la mama ei unde stateam dupa care a plecat la amantul ei in ziua in care a depus ordonanta presedentiala a stata acolo pana sa vina termenul la ordonanta cu o saptamana inainte intre timp eu am reusit sa ii fac poze la amantul ei acasa sa pot dovedi ca ea nu sta la domiciliul care a solicitat copilul a venit si ziua in care a venit ancheta sociala la ea si la mine si ziua ordonantei ea trebuia sa aduca adeveninta de venit dar nu a adus si a castigat ordonanta am facut apel astept sa vina ziua in care sa vina sa imi ia copilul eu am inscris copilul la gradinita si mam ocupat de copil timp de 3 luni atat financiar cat si educational intrebarile mele sunt :
Ma pot opune ordonantei daca am facut apel si ea vine sa ia copilul ?
Am vreo sansa sa castig domiciliul la mine pe fond

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala ma ajuta cu ceva? ioana71 ioana71 Buna ziua, am o problema. Sunt in divort cu sotul si de de acum o luna a luat copilul de acasa si l-a dus la socrii mei. Nu mi-a adus copilul sa il vad decat ... (vezi toată discuția)
Abandon familie de catre mama szabo1 szabo1 Buna seara! Am urgent nevoie de sfatul Dvoastra!! Sunt casatorit de opt ani si am o fetita de sapte anisori.Sotia a mers la munca in strainatate in august ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului g3orgyka g3orgyka Vreau sa ma despart de sotul meu si vreau sa imi iau copilul cu mine dar el a zis nici sa nu ma gandesc.nu stiu ce sa fac cum sa fac sa imi iau ... (vezi toată discuția)