avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract inchiriere

As vrea sa reziliez un contract de inchiriere inregistrat la finante deoarece chiriasul nu si-a platit facturile la utilitati pe ultimele 3 luni si nici chiria pentru aceasta luna. Am incercat sa fac o intelegere cu chiriasul a zis ca o sa plateasca dar nu a fost asa. I-am trimis si notificare la care de asemeni nu am primit raspuns. Cum ma sfatuiti sa procedez tinand cont ca chiriasul este o firma? Am inteles ca se poate face ceva prin executor. Eu as vrea sa-mi recuperez banii pe chirie, pe utilitatile consumate, penalitati, taxe de reconectare (daca este cazul) . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:04, 23 Septembrie 2015
Contctati executor judecatoresc care sa notifice oficial firma sa se achite de obligatiile contractual asumate,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata
Daca locatarul nu isi asuma responsabiitatea si nu achita debitul acumulat la asociatia de proprietari si la dv,urmeaza sa il actionati in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un chiriaș care nu plătește chiria la timp, întârzie plata utilităților, a adus animale în casă, copiii lui au mâzgălit pereții... ce pot face ca să îl dau afară? Costin1212 Costin1212 Buna ziua! Sunt proprietar si am un chirias care nu plateste chiria la timp, intarzie cu plata utilitatilor, a adus animale in casa desi i-am spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Chirias rau-platnic doctorudi doctorudi Buna ziua, va rog mult ajutati-ma cu un sfat. Am un spatiu pe firma inchiriat catre o alta firma. In fiecare luna amana si amana plata si este chiar nervos ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)