avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratii TVA dupa radiere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratii TVA dupa radiere

O persoana fizica, agricultor, devine platitor de TVA prin depasirea plafonului si functioneaza 2 ani in acest sistem, neinregistrat ca PFA. In luna august se inregistreaza ca PFA, primeste un alt CUI, si devine platitor de TVA in noua situatie. La finante i se cere vechiul CUI si se radiaza, desi are TVA de recuperat. Ce se poate face acum pentru recuperare TVA? Ce declaratii se mai depun?

Alte discuții în legătură

Pfa tva 119000 ContSters109653 ContSters109653 O persoana fizica vinde terenuri (parcelate ) in valoare totala de peste 35000 euro. Cred ca terenurile sunt construibile ( inca nu am confirmarea). M-a rugat ... (vezi toată discuția)
Tva pfa an 2009 dorcarm dorcarm Un PFA in perioada s-a infiintat in august 2009,nepatitor de TVA (comert cu amanuntul produse alimenatre si nealimentare) In perioada august -noiembrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Asimilare operatiuni persoana fizica cu operatiuni pfa danielstan31 danielstan31 Buna seara si bine v-am gasit. Sper ca ma puteti ajuta cu o intrebare mai complicata :sorry: (in incercarea de a imi lamuri un prieten). Acesta meu detine ... (vezi toată discuția)