Am o rugaminte!va rog sa-mi raspundeti,ce cheltuieli ar fi la infiintarea-desfintarea unei"Persoana Fizica Autorizate?Cum se procedeaza la declararea venitului la Fisc,cand si in ce procentaj se plateste impozitul in functie de venitul declarat, estimat?Daca venitul declarat este mai mare sau mai mic decat cel real,cum se procedeaza?
Va multumesc!
Cateva sute de lei va costa pentru infiintarea unei P.F.A. Dupa ce se inregistreaza persoana la registrul Comertului, se prezinta la finante si se completeaza o declaratie cu venitul estimat. Contabilitatea se tine in partita simpla, Impozitul e de 16% si se plateste trimestrial, urmand ca in anul urmator sa se efectueze reglajul asupra veniturilor mai mari sau mai mici realizate in anul anterior .
Nu am primit raspuns ,ce cheltuieli ar fi la radierea PFA!!
Multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit 2010 - pfa
psih
Buna ziua,
Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa
FeleaAlina
Buna seara tuturor,as dori un sfat si cat mai multe informatii referitoare la o mica afacere pe care am deschis\'o recent si care nu pare sa fie profitabila.In ... (vezi toată discuția)