avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este autoritatea competenta anti infractiuni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este autoritatea competenta anti infractiuni informatice ?

Salutari

A-s avea o intrebare , recent am avut o experienta cu o bresa de siguranta la intimitatea de pe chaturi , telefon, etc ...sa-u luat conversati si fisiere cu caracter extrem de privat fara constinta mea , fara sa observ usile deschise din fundalul telefoanelor , PC, etc care sa faca posibil acest lucru .
Cum as putea sa previn sau sa aduc la raspundere persoana pe care a facuto ( desigur cunoscand persoana ) sau sa pun capat acestei situati , pentru ca incepe sa imi afecteze relati , siguranta proprie eventual , etc .X-(
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Szikla, utilizator
Fapta constituind infracțiune, trebuie să depuneți plângere penală la poliție sau parchet, dacă doriți tragerea la rîspundere penală a celor care au săvârșit fapta.
De prevenit puteți preveni prin crearea unor parole foarte puternice, pe care să le cunoașteți doar dvs., să vă deconectați de fiecare dată când folosiți net-ul , anumite platforme virtuale.
Schimbarea de coduri sau intarirea sigurantei pe platforme am facuto deja, dar tot nu a ajuns , si ma intreb cum poate avea cineva la dispozitie asa metode de a intra si iesi din intimatatea unei persoane pe spatiul virtual , si in cazul reclamari la politie ,parchet, DIICOT probe sau evidenta cum as putea procura daca se ajunge la acel punct .
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Szikla, utilizator
Hackerii au metode de ei știute. Mai pot pătrunde ușor și seviciile secrete... dar nu știu dacă la dvs. este cazul.
In cel mai extrem caz ca ar avea vreo afiliere in acea directie ce se poate face ? ma gandesc sa fiu pregatit pentru cel mai rau .

Alte discuții în legătură

Parola de yahoo furata alinarms alinarms mi-a fost furata parola de yahoo de o persoana de pe un forum, banuiesc. (vezi toată discuția)
Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Trimiterea unui virus se poate face si fara trimiterea acestuia prin e_mail? Aceasta este intrebarea. Cu alte cuvinte, printr-o expertiza informatica nu se ... (vezi toată discuția)