avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Reglementari privind fabricare bauturilor fermentate ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Reglementari privind fabricare bauturilor fermentate din fructe

Buna ziua,

Ma intereseaza sa deschid o mica afacere de prelucrare a legumelor si fructelor si, printre altele, as fi vrut ca din fructe sa pot produce si bauturi fermentate (asa cum este cidru).
Cautand pe internet am gasit diverse informatii privind reglementarile acestui tip de activitate - ordinul MADR, MS si ANPC, ordin nr. 474/426/137. In acelasi timp, am gasit si articole care spun ca nu ar fi legal sa produci in Romania cidru...
Ma puteti lamuri, va rog? care sunt prevederile legale care trebuie respectate pentru o astfel de activitate?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Curs instruire igiena Doina Elena Doina Elena Va rog sa imi spuneti in baza carei reglementari legale se fac aceste cursuri de igiena, obligativitatea si durata de valabilitate a acestui curs. Deasemeni ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)
Calificare? jaab jaab Buna ziua , ma intereseaza pentru infiintarea unui atelier de confectionat lumanari decorative(pfa, intreprindere individuala) daca persoana nu are calificare ... (vezi toată discuția)