avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 calificare?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

calificare?

Buna ziua , ma intereseaza pentru infiintarea unui atelier de confectionat lumanari decorative(pfa, intreprindere individuala) daca persoana nu are calificare in domeniu ce cursuri ar trebui sa urmeze(artizanat?) ca sa poata obtine un act in baza caruia sa poata deschide un asemenea atelier. In ce cod caen se gaseste respectiva activitate?
Dar cel mai mult ne intereseaza cum se poate obtine respectiva calificare sau ceva asemanator care sa includa si confectionarea de lumanari artizanale.Va multumim!
Cel mai recent răspuns: ANGY27 , utilizator 10:14, 6 Ianuarie 2011
Tot pe INTERNET, cautati fabricile, producatorii cu acest profil cunoscuti pe piata . Calificarea se poate obtine printr-un contract de ucenicie la locul de munca (daca doriti calificare) cu astfel de producatori autorizati si lansati pe piata care la sfarsit sa elibereze o adeverinta (o atestare) in acest sens.
Inocentia
[ link extern ]

verifica rubrica de servicii - confectionari
Codul CAEN pentru confectionarea lumanarilor este 3299-Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a, care prevede printre altele" fabricarea de articole diverse: candele, lumanari si similare; flori fructe si frunze artificiale; articole surpriza, site si ciururi de mana;manechine etc."
Daca ati lucrat pe undeva in acest domeniu, cred ca si o adeverinta care sa ateste vechimea dvs. in meseria de lumanarar, ar fi satsisfacatoare pentru PFA
Firma la care lucrez este de amenajari interioare... imi puteti spune daca trec calificat sau necalificat in fisa postului pentru fierar-betonist, constructii-metalice si lacatus-mecanic, instalator. Sunt noua in domeniu si nu stiu. Multumesc
ANGY27 a scris:

Firma la care lucrez este de amenajari interioare... imi puteti spune daca trec calificat sau necalificat in fisa postului pentru fierar-betonist, constructii-metalice si lacatus-mecanic, instalator. Sunt noua in domeniu si nu stiu. Multumesc


Buna seara!
Toate meseriile enumerate sunt calificate.
Consultati COR

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)
De ce am nevoie pentru confectionarea si comercializarea produselor de artizanat danyab danyab Buna seara, am o pasiune pentru confectionarea produselor de artizanat si de ceva timp m-am gandit sa transform totul intr-o mica afacere. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Calificare pentru deschidere pfa anita10 anita10 Buna ziua, pentru infiintarea unui pfa avand ob. de activitate confectionarea de diverse articole unicat hand-made crosetate, tricotate (vestimentare si ... (vezi toată discuția)