avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Pret minim acceptat/impus
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Pret minim acceptat/impus

Ca importator unic se poate impune distribuitorului, printr-un contract, un pret minim de revanzare a produsului? Am citit ca este ilegal dar am auzit ca sunt importatori care impun prin contract un pret minim. cum este corect? Multumesc

Alte discuții în legătură

Pret minim acceptat/impus IrinaAlexandra01 IrinaAlexandra01 Ca importator unic se poate impune distribuitorului, printr-un contract, un pret minim de revanzare a produsului? Am citit ca este ilegal dar am auzit ca sunt ... (vezi toată discuția)
Posibil monopol pe piata ? syncmaster syncmaster Buna ziua, Cum poate fi interpretat urmatorul caz: Firma X din Romania importa in baza unui contract de exclusivitate un produs fabricat in Germania ( UE ... (vezi toată discuția)
Pot comercializa trabucuri cubaneze in romania? bogdan2020 bogdan2020 Pot comercializa in Romania trabucuri cubaneze in magazinul propriu chiar daca nu sunt obtinute de la unicul distribuitor din tara? Din cate stiu Brands ... (vezi toată discuția)