avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Codul rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Codul rutier

un politist de la circulatie ma opreste in trafic de exemplu pentru testare alcool are voie sa ma retina pe loc si pentru altceva decat ce este scris pe ordinul de zi cu care a fost trimis pe teren
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:08, 28 Septembrie 2015
Agentul de politie are autoritatea si competenta sa verifice respectarea dispozitiilor privitoare la circulatia autovehiculelor pe drumurile publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala oprirea unui autovehicul in vederea testarii alcoolemiei? micael108 micael108 Astazi am fost oprit in trafic de catre un echipaj de politie care dupa ce mi-au cerut actele la control, au cerut sa suflu in testerul respectiv. Stiam ca ... (vezi toată discuția)
Polițist rutier dietmarkrutsch dietmarkrutsch Am observat tot mai multe spețe și comentarii despre polițistul rutier vs. cel ne-rutier. În sensul că în conformitate cu OG 195/2002 DOAR POLIȚISTUL ... (vezi toată discuția)
Cine poate opri un autoturism in trafic? doar politia? BG BG Va rog sa-mi spuneti daca in trafic poti fi oprit de o alta autoritate decat Politia Rutiera! Ex. Jandarmeria, ARR, Armata, etc. Ce se intampla daca nu ... (vezi toată discuția)