avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plangere impotriva unui judecator executoresc...
Discuție deschisă în Executare silită

Plangere impotriva unui judecator executoresc...

Am fost condamnat intr-o sentinta penala la plata sumei de 75.000 de lei.Am Inceput sa ii platesc parti civile in fiecare luna cat pot,iar acum ma executa silit la suma pe care trrebuia sa o platesc la începutul sentintei,cu toate ca am platit o parte din bani datorati...e posibil sa depun o plangere penala impotriva executorului pt fasl si uz de fals?
Cel mai recent răspuns: fugitix , utilizator 18:38, 5 Octombrie 2015
Puteti formula doar daca sunt intrunite elementele infractiunilor de fals si uz de fals.
Executorul actioneaza la cererea creditorului, cu acesta va judecati, nu aveti de ce sa ii faceti plangere executorului. Faceti contestatie la executare.
Daca creditorul nu i a adus la cunostinta executorului ca ati stins o parte din debit prin plata voluntara, executorul nu actioneaza cu intentia de a va prejudicia.

Singura cale viabila in opinia mea este contestatia la executare in care sa faceti dovada sumelor achitate pana in prezent.
Domnul executor a venit la locuinta mea si i-am spus ca ii platesc in fiecare luna cat pot...de exemplu,eu castig 1200 de lei pe luna din care 600 de lei ii platesc,dar cu toate acestea a inceput procesul de executare silita,dar mai mult,am in posesie o masina,o motocicleta,si o casa,el executandu-mi casa,cu toate ca casa este cam la 100.000 de euro si mi-a spus ca el poate sa ma execute si sa imi vanda casa pana la 30% din pretu total.I-am adus la cunostinta ca i-am platit o anumita suma si la data când el a despus actele la oficiul de cadastru,suma expusa de el nu era cea reala,dar a zis ca nu il intereseaza....imi puteti spune va rog frumos unde se depune plangere impotriva unui executor?,la politie sau la parchet?Va multumesc anticipat.
Solutia ramane contestatia la executare, va pierdeti timpul cu plangeri penale,pierdeti si termenul de contestatie la executare care este de 15 zile cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.

Alte discuții în legătură

Somatie Hdaniela Hdaniela Buna ziua, in 1998 m-am casatorit cu un domn care locuia intr-o casa nationalizata si care platea lunar o chirie catre stat. Cand m-am casatorit bineinteles ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic ... MihaiSS MihaiSS Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic de catre un domn foarte agresiv verbal ca dansa, a facut un imprumut in anul 2008 la o casa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva mihai_olexiuc mihai_olexiuc buna ziua. am si eu nevoie de consultarea unei persoane avizate pentru urmatoarea speta: - pe numele meu s-a emis o hotarare de executare silita de catre o ... (vezi toată discuția)