avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita abuziva
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita abuziva

buna ziua. am si eu nevoie de consultarea unei persoane avizate pentru urmatoarea speta:
- pe numele meu s-a emis o hotarare de executare silita de catre o judecatorie in cuantum de 5390 lei plus cheltuieli de executare;
- la locul de munca executorul a trimis adresa pentru infiintarea propririi in cuantum de 25.836 lei din care 3.564 reprezinta cheltuieli de executare atasand adresei si hotararea judecatoreasca in care este specificata suma de 5390 lei.
intrebarea mea este: eu ce pot face in aceasta situatie? platesc suma de 25.836 lei sau suma de 5390 lei sau ii fac plangere penala executorului pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:19, 3 Februarie 2016
Faceti cerere la executor sa va arate dosarul de executare. Are obligatia sa va arate dosarul in 5 zile de la cerere. Cand mergeti la birou la dansul il si intrebati de unde suma de 25.000 lei. Astfel va lamuriti ce suma aveti de plata.
In ceea ce priveste plangerea penala, puteti sa ii faceti sau sa faceti o sesizare la biroul executorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui judecator executoresc... fugitix fugitix Am fost condamnat intr-o sentinta penala la plata sumei de 75.000 de lei.Am Inceput sa ii platesc parti civile in fiecare luna cat pot,iar acum ma executa ... (vezi toată discuția)
Înșelat de executorul judecătoresc. poate fi încadrat calculul eronat ca faptă penală? Vasiliu_70 Vasiliu_70 Buna ziua, am sa incerc sa fiu foarte scurt. Sunt executat silit (prin instituirea unei popriri pe venituri). A. Prin Notificarea Cesiunii creantei dintre BCR ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit Cornelia.Elena Cornelia.Elena In anul 2008 am contractat un credit la o banca, ale carui rate nu am putut sa le platesc incepand din iunie 2009. Am incercat sa negociez cu banca, in vederea ... (vezi toată discuția)