avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare taxa verde DEEE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare taxa verde DEEE

BUNA,
In calitate de distribuitor, cumpar de la furnizor electrocasnice iar pe factura imi este evidentiat separat taxa deee, vand catre clientul final produsul, taxa o evidentiez separat sau o pot cuprinde in pretul de vanzare al produsului. O norma legislativa? O trec pe 447?

Alte discuții în legătură

Produse identice, preturi diferite (ce fac in nir)? vioviod vioviod Primesc factura de marfa de la furnizor. Ii fac Nir-ul. Atunci cand vand nu respect pretul de vanzare stabilit in Nir. Ex: daca am 3buc. din produsul A, ... (vezi toată discuția)
Ecotaxa IOANBRADEA IOANBRADEA Buna ziua! Daca va rog, poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum este cu ORD. 31/2013, care spune asa: s)o taxă de 0,3 lei/kg, aplicată o ... (vezi toată discuția)
Factura pentru contract de consignatie Kovacsdaria Kovacsdaria Buna Lucrez la o firma de telefonie mobila si as dori sa stiu cum se face o factura in regim de consignatie.Stiu cum se inregistreaza in contabilitate ,dar la ... (vezi toată discuția)