nedelena a scris:
buna ziua tuturor.am si eu o problema,"grava" din moment ce psihic nu mai rezist.sant insarcinata in a 5-a luna si seful meu direct imi face viata imposibila de cand a auzit si cauta motive ca sa ma expedieze.daca incerc sa explic o chestie de care ma acuza nu ma asculta deloc,o tine pe a lui si de aceea sant cu moralul la pamant.azi m-a amenintat ca-i spune sefului mare sa ma dea afara,pur si simplu nu ma suporta.eu intreb acum ce sanse are ca sa faca asta si daca o face eu la 1 august anul curent implinesc un an pe contractul de munca,mai pot beneficia de ajutorul de la stat?pt. ca numai pt asta am rezistat si rezist in continuare.va multumesc!
Buna ziua,
la mine este un pic mai grav :
In procesul restructurarii , firma m-a obligat sa semnez in luna aprilie acest an o conventie prin care contractul meu de munca s-ar incheia prin acordul partilor la 1 decembrie 2009 cu ceva salarii compensatorii prevazute in contractul colectiv. Intre timp am rams insarcinata si nasterea e programata anul viitor in luna februarie. Cum sa procedez ca sa reziliez/ anulez agrementul deja semnat cu firma angajatoare? Multumesc anticipat. Mentionez ca inca nu am informat firma de starea mea, urmeaza sa o fac in scris dupa ce primesc sfaturile Dvs. Multumesc.
Iolanda