Stam in chirie , propietarii sunt in proces divorteaza ,rezilierea , debransarea s-a facut la cererea doamnei , in momentul de fata contorul de gaz este luat.Domnul vrea sa faca un nou contract .Cei de la gaz nu accepta deoarece trebuie completat un formular tipizat de doamna ca este de acord sa fie domnul titularul contractului ceea ce nu vrea . Pe CF sunt amandoi,probabil vrea sa ne determine sa plecam ,ce se poate face in aceasta situatie .Multumesc,
pare un pic exagerat, dar cand doi oameni ajung sa nu se mai respecte si sa uite toti anii petrecuti impreuna nu ai ce sa faci.
Ca sa revin la problema dumneavoastra cred ca se incalca anumite drepturi contractuale, atat ale chiriasului cat si a sotului care este si el proprietar pe acel imobil si daca discuta cu un avocat va obtine anumite raspunsuri la intrebarile avute.
I se incalca dreptul de a putea avea gaz pentru gatit, apa menajera si, ca tot vine frigul , la caldura. Cred in continuare ca trebuie sa preseze putin pe cei de la gaz, sa arate cum ca este si dansul proprietar si poate asa rezolva.
Multumesc pentru raspunsul dvs., prompt, siincer nu este nimic exagerat chiar vrea sa se razbune , problema care se pune si va spun in cunostiinta de cauza este ca am discutat si cu avocata propietarului care il reprezinta la proces dar degeaba , ea nu vrea sa semneze si totul depinde de ea .
Personal am fost noi la gaz , deoarece suntem direct interesati ,le-am aratat contractul ca stam in chirie , tatal meu este paralizat si nimic.
Am fost in audienta dar degeaba , cu acte si nimic , dinsii sustin ca trebuie formularul tipizat semnat de ea. Va rog daca aveti o alta solutie.
Nu inteleg din moment ce nu exista nici un contor , deci este sigilat , de ce nu se poate face un alt contract , ce legi exista care sa le dea dreptul celor de la gaz sa fii la mana lor.Sotul nu are nici un drept .Sa-i dau in judecata .
intelg, stiu despre ce acord este vorba pentru ca si eu am intampinat ( dar era o alta situatie), dar nu inteleg cum se intampla asa ceva din moment ce abii soti sunt proprietari??? cum?, asta ar insemna sa faca alt bransament, ceea ce nu este ieftin.
Ma interesez si revin.