avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare limita de varsta

sunt functionar public si in luna mai 2016 implinesc varsta standard de pensionare pentru limita de varsta ..
Pot sa mai raman in functie daca nu doresc pensionarea??? Institutia vrea sa-mi inceteze rapoortul de munca din oficiu la indeplinirea varstei standard de pensioanre. Astept raspuns .. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gigibeb , utilizator 12:03, 30 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare raport de serviciu tina_d tina_d Este legal ca unui functionar public sa-i inceteze raportul de serviciu inainte de aparitia deciziei de pensionare? Dosarul de pensionare a fost depus cu o ... (vezi toată discuția)
Pensionarea pentru limita de varsta a functionarilor publici Lenuta Stefanescu Lenuta Stefanescu Rog frumos sa mi se spuna care este data de la care trebuie sa inceteze raporturile de munca cu institutia publica (minister) si, implicit ce temei legal se ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un functionar public trecut de varsta de pensionare sa lucreze in continuare in cadrul unei primarii? zzzionut zzzionut Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un functionar public trecut da varsta legala de pensionare( are 65 de ani) sa lucreze in continuare in cadrul ... (vezi toată discuția)