avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa examinare marca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa examinare marca

Buna ziua,

Daca o firma plateste diverse taxe pentru a obtine dreptul de proprietate asupra unei marci, aceste costuri intra in costul marcii? Eu am fost tentata sa le trec la categoria "Imobilizari necorporale in curs de executie- cont 233", insa daca acest cont nu mai exista am folosit contul 208 " alte imobilizari necorporale", insa nu stiu daca am procedat corect, pentru ca inca nu s-au aprobat aceste marci, si nici nu exista vreo certitudine, acest proces durand din luna mai 2015. Oare ar fi trebuit sa folosesc un cont de cheltuiala (de ex 614 " cheltuieli cu studii si cercetari")? Multumesc

Alte discuții în legătură

Transfer sportiv cdcd cdcd Buna ziua, Cum se inregistreaza o factura de 13.000 de lei, contravaloare transfer sportiv? In ce cont? Multumesc. Diana. (vezi toată discuția)
Active fixe necorporale FLORIANMATEI FLORIANMATEI Care sunt activele fixe necorporale intr-o institutie publica. multumesc (vezi toată discuția)
Achizitie domeniu internet turcalexandra turcalexandra Cum se inregistreaza in contabilitate achizitia unui domeniu de genul www.copil.ro ? E serviciu sau cum e considerat? Multumesc (vezi toată discuția)