avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibilitatea amanarii aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibilitatea amanarii aplicarii pedepsei

Bună ziua ! Dacă în 2010 s-a obținut o reabilitare pentru alcooilemie şi în cursul anului s-a săvârșit aceeaşi faptă. Se poate obţine amânarea aplicării pedepsei ? Se ţine cont de reabilitare şi se judecă dupa NCP ? Mulţumesc. Cu stimă

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis georgiana32 georgiana32 buna ziua am fost condamnata la 10 luni inchisoare cf.art 83,84 NCP care dispune amanarea pedepsei-termen de incarcerare 2 ani pentru savarsirea faptei prev.de ... (vezi toată discuția)
Înscriere cazier judiciar tiramysu80 tiramysu80 Bună ziua, dacă am avut o sentință definitivă de un an închisoare amânată in favoarea la 2 ani de incercare in 2018 ( a trecut un an de la sentința ... (vezi toată discuția)
Dosar penal consum etnobotanice Mnvv Mnvv Buna seara, In urma cu un an si jumatate m-am dus la un prieten sa jucam un joc pe playstation. Eram 6 la el in casa, au batut parintii lui la usa el s-a ... (vezi toată discuția)