avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare - probleme RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare - probleme RAR

In urma cu 6 luni am achizitionat o masina marca renault symbol. Am cumparat masina pe numele mamei mele, care este plecata in spania, pentru a plati mai putin asigurarea. Anuntul l-am gasit pe internet, am fost am vazut masina, am fost cu ea chiar si la un service pentru verificare. Toate bune, am descoperit acolo la service ca masina fusese vopsita si usa de pe spate si portbagajul se vedea ca au fost schimbate. Nu e problema am zis. Dupa 4 luni mama venind in concediu am fost cu masina la RAR sa fac autenticitatea si acolo surpriza. Masina este de fapt facuta din 2 masini, fiind inlocuita mai mult de 50 % din caroserie. Nu am primit certificatul de autenticitate si mi sa spus ca nu o voi putea inscrie si nici nu voi mai putea sa ii fac inspectia tehnica (itp) ca a fost luata in baza lor de date si asa mai departe. Intrebarea mea este: este posibil asa ceva? daca nu e in regula masina de ce nu mi-au luat actele atunci, de ce nu sau luat masuri imediate?sau ei voiau o spaga? Iar in legatura cu vanzatorul as putea sa imi recuperez o parte din dauna?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Masina furata, aflata in custodie - vanduta!! ContSters307670 ContSters307670 Buna seara! Ma confrunt cu o problema destul de delicata! Am achizitionat de curand un autoturism marca opel tigra , inmatriculata in ro. Masina A fost ... (vezi toată discuția)