avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Parteneriate fiind minor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Parteneriate fiind minor

Buna ziua , sunt un baiat in varsta de 16 ani care are posibilitatea de a intra intr-o retea sau mai bine spus o afacere globala , desigur pe numele unuia din parintii mei . Pe scurt eu primesc anumite produse de la ei la pret de depozit si am posibilitatea de a vinde acel produs cu un pret mai mare , iar acel comision sa-mi revina mie ,desi termenul de "a vinde" in acest context fiind usor exagerat. Intrebarea mea este : pot incheia parteneriate cu anumite s.r.l-uri furnizandu-le acele produse fiind minor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2015
costipirvu, utilizator

Alte discuții în legătură

Intermediar intre un site (comenzi) din strainatate si clienti din romania lori_ultras lori_ultras Buna seara , sper sa pot fi cat mai explicit ... multe persoane intermediaza comenzi intre persoane din romania si anumite site-uri din afara gen ebay , ... (vezi toată discuția)
Vanzare licitatii online Ana Christina Bucur Ana Christina Bucur Offff...nici eu nu prea stiu sa explic ce vreau Este un site de licitatii online....adica.....de ex am un tv de vanzare (cumparat cu 1000 lei ) si licitatia ... (vezi toată discuția)
Dropshipping comert international stefantzb stefantzb Buna seara! In pimul rand sper ca a postat unde trebuie. Referitor la subiectul pentru care solicit ajutorul, mentionez ca am rasfoit intreg internetul ... (vezi toată discuția)