avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea nr. 223/2015 - pensiile militare de stat Legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea nr. 223/2015 - pensiile militare de stat Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 556 din 27 iulie 2015.

Citez: Initiativa legislativa, depusa la Senat de trei deputati PSD, propune modificarea articolului 16 din Legea 223/2015 privind pensiile militare de stat, astfel incat, in situatia specialistilor cu inalta si/sau dubla calificare profesionala, incadrati pe filiera externa in vederea indeplinirii atributiilor institutiei, vechimea in serviciu sa fie de cel putin 10 ani.
Intrebare: ce insemana exact 'incadrati pe filiera externa'? Este doctoratul (Ph.D. obtinut inainte de 1989) considerat 'inalta calificare'? Dar situatia in care cel in cauza a fost ulterior angajat ca ofiter lucrind in 'conditii speciale' este o 'dubla calificare'? Cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:51, 7 Octombrie 2015
Ar trebui sa asteptati aprobarea propunerii legislative, in care se vor face si precizari suplimentare. Orice propunere a unui grup de parlamentari pentru modificarea unui articol de lege nu este automat aprobata si legea respectiva va fi automat, imediat, modificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? propunere modificare lege danaa1 danaa1 Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi? ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite LucaMoise LucaMoise Buna ziua, este vorba de \\\\"Propunerea legislativă privind darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar pensie cu 90 de zile inainte de data de pensionare NBotezatu NBotezatu Buna ziua, Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, depusă la Senat, care ... (vezi toată discuția)