avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Nelamurire cu salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Nelamurire cu salariu

Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Sunt angajata la un cabinet medical de intreprindere si sunt interesata daca beneficiez de marirea la salar cu 25%.









Cel mai recent răspuns: ContSters370120 , utilizator 08:34, 6 Octombrie 2015
De marire beneficiaza personalul din unităţile sanitare publice cu şi fără paturi, centrele de diagnostic şi tratament, centrele medicale, centrele de sănătate, centrele de sănătate multifuncţionale, unităţile specializate de urgenţă şi transport sanitar publice, inclusiv unităţile sanitare aflate în subordinea ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie, personalul din cabinetele medicale organizate la nivelul unităţilor penitenciare, personalul din reţeaua de medicină şcolară, asistenţă medicală comunitară, precum şi alte unităţi sanitare şi medico-sociale publice aflate în subordinea Ministerului Sănătăţii. De asemenea, de aceste majorări salariale beneficiază şi personalul din cadrul Institutului Naţional de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă şi a serviciilor de expertiză medicale aflate în subordinea caselor teritoriale de pensii.

Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariala bogami bogami as vrea sa stiu daca personalul medical din camine de batrani sau crese,care sunt la primarii,nu la ministerul sanatatii......beneficiaza de prevederile ord. ... (vezi toată discuția)
Marire salariu cu 100 ron cf oug inorog inorog Buna ziua. Conform OUG 37/2014 începând de la 1 ianuarie 2015 tot personalul din sistemul public sanitar şi cel de asistenţă socială vor beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala pentru asistentele medicale din crese ContSters329214 ContSters329214 Va rog sa ma lamuriti daca asistentele medicale din crese beneficiaza de cresterea salariala de 25%, conform O.U.G. nr. 35/2015. Va multumesc! (vezi toată discuția)