avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere birou instrainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere birou instrainatate

Detin o firma ce ofera servicii Internet (deci totul virtual) si vreau sa deschid un birou in strainatate (Viena, Austria).
Ma intereseaza sa inchiriez un birou unde voi lucra si unde voi avea intalniri cu posibili parteneri (biroul e de tip coworking, inchiriat de la un SRL local).
Nu ma intereseaza sa emit facturi "de Austria", totul se va face prin SRL-ul din Romania.
Vreau sa stiu care este cea mai simpla forma juridica (filiala, sucursala etc) pe care sa o pot face (la Reg. Comert.?) astfel incat sa-mi pot deduce macar chiria. Eventual daca pot deduce si alte cheltuieli ar fi si mai bine, m-as detasa cativa ani :O

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Lnfiintare firma srl ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Imi poate spune cineva pasii care trebuie urmati pentru infintarea unei firme cu punct de lucru in franta.Presupun ca am firma unde si cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin in strinatate raressibiu raressibiu Buna ziua Doresc sa deschid un magazin in care sa comercializez haine si produse din piele in Viena. Ma puteti ajuta spunandu-mi ce acte am nevoie sau care ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)