avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Deschidere magazin in strinatate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Deschidere magazin in strinatate

Buna ziua
Doresc sa deschid un magazin in care sa comercializez haine si produse din piele in Viena. Ma puteti ajuta spunandu-mi ce acte am nevoie sau care este metoda cea mai simpla si ieftina, punct de lucru, filiala etc., pentru a reusi?
Mentionez ca nu sunt producator si vreau doar sa comercializez.
Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
raressibiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 14:34, 5 Iulie 2011
Buna ziua

Nu ma poate ajuta nimeni cu informatii referitor la acest subiect??

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
raressibiu, utilizator
Depinde in ce situatie va aflati ! Daca aveti deja o firma in Romania ( S.R.L ) IN mod normal fiind deja membri in U.E ( libera circulatie :
bunuri ; marfuri ; servicii ; capitaluri ) puteti constitui o filiala a firmei Dvs. in Viena ! In Austria echivalentul romanesc al S.R.L - ului
ESTE : ( GmbH ) !
Daca NU aveti firma ( s.r.l ) in Romania VA sfatuiesc SA EVITATI !!!
OPTIUNE # 1. : Apelati la un birou de avocatura care se ocupa si de constituirea / inmatricularea firmelor in U.E !!! EXISTA !!
VA pot ajuta atat cu constituirea / inmatricularea firmei In Austria cat si cu planificarea / consultanta Fiscala !!!
OPTIUNEA # 2 . EXISTA companii / birouri de avocatura care se ocupa cu constituirea / domicilierea firmelor in PARADISURI FISCALE !! ( Cipru ; Monaco ; Luxemburg ; Andora ; Malta >>>> )
Depinde NUMAI de Dvs. ce tip de firma doriti !
RECOMANDAREA MEA : Optati pentru o companie inregistrata intr -un '' Paradis Fiscal '' ! Veti evita jalnica birocratie romaneasca ;
muntii de '' hartoage '' si alte complicatii !!!
Avantaje : Proceduri rapide ; discretie ; reglementari fiscale lejere sau
DE LOC ( lipsa obligatiei depunerii Bilantului contabil IN UNELE STATE !!!!! ) V - AM CONVINS ????????????????
Buna ziua
Mergeti la registrul comertului, avand asupra dvs. un contract de inchiriere cu cei din strainatate care va pune spatiul la dispozitie, precum si cu o copie a actului de proprietate a celui care va inchiriaza. Veti primi o reyolutie de director si un certificat de inscriere mentiuni in care va aparea acel punct de lucru din tara respectiva.
cu aceste acte traduse mergeti in tara dorita si va interesati ce autorizatii si si conditii trebuiesc indeplinite.
O zi buna
in legatura cu fiscalitatea, ar trebui sa va lamureasca contabilul dvs. Toate impozitele se platesc in Romania, la fel si angajarile se fac tot in Romania. Doar daca gasiti acolo o firma care sa va plaseze personal, dvs platind doar catre firma respectiva un prect ca si o prestare de serviciu.
ESTE asa cum spuneam mai sus !!! BIROCRATIA ROMANEASCA =
MOARTEA AFACERII DVS . !!! Schimbarile legale din Romania o sa va faca viata un COSMAR !!! IN continuare va recomand ca varianta SIGURA o firma ( companie < off shore > ) inregistrata intr- un
'' Paradis Fiscal'' !!!
Recomandarea mea >> Insulele Cayman ; Insulele Virgine Britanice ( B.V. I ) ; poate ca va suna exotic sau pretentios DAR pe termen lung este
optiunea CEA MAI BUNA !!!
Proceduri sigure si rapide de constituire ; discretie ; reglementari fiscale & bancare lejere !
Va puteti documenta de pe NET si imi veti DA DREPTATE !!!
NU degeaba CRAPA de '' CIUDA '' Vest Europenii si Americanii cand vad cum '' se scurg '' banii de impozite si taxe IN PARADISURI
FISCALE !!! URAAAAAA !!!

MULTA BAFTA !!!

Alte discuții în legătură

Cum fac o firma in romania cu punct de lucru la viena? acarmen78 acarmen78 O cunostinta are firma la Viena si vrea sa isi faca firma aici, sa plateasca taxe si impozite aici, dar punctul de lucru sa fie la Viena. E posibil? Cum se ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma am nevoie de informatii pt proiectul de licenta dragomirana dragomirana Norme legale care au incurajat/incurajeaza evaziunea in jurul tarilor ex-comuniste precum si in Romania #-o (vezi toată discuția)
Societate romanesca ContSters159916 ContSters159916 Poate o societate romaneasca sa si desfasoare activitatea in strainatate? (vezi toată discuția)