avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pozele din google earth pot fi folosite ca dovezi in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pozele din google earth pot fi folosite ca dovezi in instanta?

pot fi pozele din google earht folosite ca dovezi in instanta ? legate cu datele sau alt informatie reale

Alte discuții în legătură

Cont fals facebook ?? ovidiu82tm ovidiu82tm Am creat un cont fals de facebook, folosind fotografii reale cat si trucate în sensul că am atasat alt corp .intrebarea mea este , este legitima acuzația ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am descoperit ca cineva mi a furat datele. am văzut ... elenadragoi2008 elenadragoi2008 Bună ziua Am descoperit ca cineva mi a furat datele. Am văzut ca a fost creat un cont pe telegram cu numele meu dar poza unui bărbat. Eu nici nu folosesc ... (vezi toată discuția)
Nume real facut public fara voia mea 0P1 0P1 Un anumit website, a facut public fara voia mea numele real, si anumite poze cu alte persoane. Imi poate da cineva legea care interzice asta, ca sa contactez ... (vezi toată discuția)