avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cont fals facebook ??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cont fals facebook ??

Am creat un cont fals de facebook, folosind fotografii reale cat si trucate în sensul că am atasat alt corp .intrebarea mea este , este legitima acuzația de modificare de date si fals informatic . În ideea că eu nu am intrat pe profilul respectivei persoane si sa ii modific ceva pe profilul ei . Eu pur si simplu am copiat câteva poze am pus câteva date personale referitoare despre studii ne adevărate. Si a doua intrebare este daca la percheziție electronica poate sa foloseasca alte dovezi ce le am în laptop dar care nu tine de persoana respectiva,??? Care nu stiu care ar putea fii dar daca vor se poate lega de orice , de exemplu poate am modificat poza cu un copac folosind același program care l-am folosit si pentru pozele ei.

Alte discuții în legătură

Incalcarea vietii private si a dreptului de intimitate ionu roman ionu roman doresc sa ma ajutati cu urmatoarea speta< un autor necunoscut si-a creat un profil pe un site in care a postat poze cu mine, insa acestea au fost trucate si ... (vezi toată discuția)
Conturi de socializare false razvan. A razvan. A Bună ziua! De câțiva ani o persoana și-a creat conturi cu pozele mele pe Facebook și Instagram. Aceasta persoana nu îmi folosește numele sau datele ... (vezi toată discuția)
Recuperare poze de pe hard disk confiscat la perchezitie spidey89 spidey89 Buna ziua, In 2009 mi s-a facut o perchezitie domiciliara de catre DIICOT Bucuresti pe motivul unei infractiuni informatice, de unde mi s-au ridicat mai multe ... (vezi toată discuția)