avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apărare împotriva unei persoane bolnave psihic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apărare împotriva unei persoane bolnave psihic

Locuim într-o curte comună cu o persoană bolnavă psihic, adesea ( săptămânal), amenţările şi jignirile din partea ei sfârşesc la Poliţie. Agenţii , deşi constată comportamentul ei deviant spun că nu o pot amenda , că este bolnavă psihic. Singurul membru al familiei ei care stă cu ea este unul dinre copiii ei, cu handicap, el fiind singurul care o poate trimite la tratament. Suntem în proces de dezmembrare a imobilului din care fratele meu şi cu mine deţinem 90 % şi ea 10%. Deja am ajuns să ne temem de ea ,fiind în stare de orice. Chiar nu se poate face nimic în sensul acesta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:06, 5 Octombrie 2015
Avand in vedere aspectele precizate,incercati sa contactati directia de protectie a copilului sau serviciul specializat din primarie care detin autoritatea si competenta sa dispuna comisie sociala de verificare care poate concluziona institutionalizarea persoanei in cauza in unitate medicala de profil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea il hartuieste pe tatal meu grav bolnav Em_M Em_M Buna ziua, de mai multi ani de zile mama mea isi bate joc efectiv de tatal meu grav bolnav cardiac cu diagnostic de angina pectorala severa, cu 6 stenturi si ... (vezi toată discuția)
Rugaminte informatii solutionare problema gradinita Catalin.Baltag Catalin.Baltag Bună seara! Va scriu rândurile următoare din postura unui părinte cel puțin disperat, care încearcă să găsească o soluție pentru problema descrisă ... (vezi toată discuția)
poate fi amendată pentru tulburarea liniștii publice o persoană cu probleme psihice? bog77dan bog77dan o persoana cu tulburari psihice poate fi amendata pentru tulburarea linistii publice ? am un vecin cu carnet de nebun care deseori devine agresiv verbal, dar ... (vezi toată discuția)