avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Creante preluate de recuperatori
Discuție deschisă în Executare silită

Creante preluate de recuperatori

Daca un debitor se afla in faza de executare silita la cererea unei societati de recuperare SRL, tinand cont de faptul ca debitorul a avut anterior un contract cu banca, si pe viitor doreste sa plateasca debitul restant, mai poate sa negocieze direct cu banca contractul avut initial ? si daca in asemenea situatie se poate anula executarea silita. Exista vreo solutie in acest sens.?
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 11:02, 7 Octombrie 2015
Aproape sigur nu mai puteti negocia cu banca pt ca acest contract de credit a fost cesionat catre firma de recuperare.

Ca sa fiti sigur interesati-va la banca daca mai apareti in baza lor de date.
Nu mai puteti negocia cu banca pentru ca aceasta nu mai are nici o calitate in raport cu dvs. din moment ce si-a cesionat creanta catre o alta firma.
Avand in vedere ca va aflati in executare puteti incerca sa negociati cu societatea de recuperari creante, aceasta fiind creditorul dvs. la momentul actual.
Nu va faceti insa sperante ca puteti negocia aspecte privitoare la dobanzi sau alte asemenea detalii ce sunt in avantajul creditorului.
Daca puteti sa achitati creanta in cateva rate incercati sa obtine o reducere din partea lor.
Mult succes !
Titularul creanței față de dvs este acum firma de recuperare. Așadar, doar cu ei puteți negocia.

Dacă sunteți abil in negociere, puteți obține oreducere a debitului. Luați în considerare că ei cumpără creanțele pe mai puțin de 10 % din valoarea acestora.
Va sfatuiesc sa formulati contestatie la executare pe care o depuneti la judecatoria de la domiciliul dvs. In aceasta enumerati toate motivele pentru care considerati ca executarea silita trebuie anulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Proprire pe cont Alynedy Alynedy Buna ziua.Am fost data in.judecată pentru o datorie neplatita catre o.banca.Si acum trebuie sa plătesc catre firma de recuperatori .Dar eu vreau sa negociez ... (vezi toată discuția)