avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incadrare in compatimentul achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incadrare in compatimentul achizitii

sunt personal contractual incadrat la comp de achizitii publice cu un salar de incadrare de 890 de lei, studii superioare gr III, fara nici un alt spor....si iau net aprox 660 de lei. Cei din acest compartiment nu beneficiaza de niciun spor? Spre ex. confidentialitate? La orice procedura semnam declaratii de confidentialitate, sa pastram confidentialitatea oricaror acte de care luam cunostinta...de asemenea membrii comisiei de licitatie pot fi remunerati?

Alte discuții în legătură

Probleme referitoare la achizitiile publice mitica1955 mitica1955 potrivit art.3 alin1 din HG nr.925/2005, se arata ca orice autoritate contractanta , are un compartiment specializat pentru aztribuirea contractelor de ... (vezi toată discuția)
Angajare /salariu referent primarie gabrielcostache24 gabrielcostache24 Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Salarizare zama cristian zama cristian Conform carei legi este remunerat personalul contractual din administratia publica in prezent? Se tine seama de L 330?Ref de spec.III, care in L 330/2009 nu ... (vezi toată discuția)