avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

Conform carei legi este remunerat personalul contractual din administratia publica in prezent? Se tine seama de L 330?Ref de spec.III, care in L 330/2009 nu mai exista, este post de S sau SSD?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 20:51, 1 Septembrie 2010
Fostul grad III s-a transformat in II, conform legii 330/2009. Referent de specialitate III era un post pentru studii superioare de lunga durata, conform anexei 2b la OG 10/2008. Salarizarea actuala pentru personalul nou angajat se face prin raportare la functii echivalente aflate deja in plata (asta in teorie, in practica se ia salariul de baza prevazut de defuncta OG 10/2008, se adauga sporul de vechime - daca exista si alte sporuri acordate conform subsolului anexelor la Legea 330/2009 si se ajunge la salariul de incadrare).
A nu se confunda referent de specialitate III - post contractual pentru studii superioare cu functia publica de referent de specialitate - functie publica SSD.
Sarut mana . Multumesc.
1 De cand ref.spec III (pers.contractual) trebuia trecut ref.specialitate II, conf.L330.Sau nu se aplica aceasta prevedere si contractualilor?
2 Ce am pierdut daca, din varii motive, in loc sa fiu incadrat inspector de specialitate (pc) am fost incadrat ref specialitate (pc)? Nu am inteles niciodata diferenta deoarece in OG 10/2008 sunt in aceeasi treapta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Din personal contractual, functionar public zoard zoard Buna ziua ! Sunt angajat la o primarie comunala, din 2008 referent III, personal contractual, cu un salariu de 648 lei, dupa 1 ian 2010, conform Legii ... (vezi toată discuția)
Promovare referent studii medii in referent studii superioare scutarugeta scutarugeta Sunt incadrata in functia de referent II cu studii medii in cadrul Serviciului RUONS al unui spital judetean. In acest an am absolvit Facultatea de Stiinte ... (vezi toată discuția)