avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzul mutarii pe un post de aceeasi categorie, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzul mutarii pe un post de aceeasi categorie, disponibilizata in urma pensionarii

Buna ziua!
As dori sa aflu un punct de vedere despre situatia in care ma aflu.
Sunt functonar public. Un coleg de la un alt serviciu s-a pensionat. Am solicitat directorului mutarea mea pe postul colegului. Posturile sunt de aceeasi categorie si aceeasi clasa. Am invocat art. 87 lit. c. din Legea 188/1999, prin care functionarul public poate solicita dezvoltarea carierei, coroborat cu Art. 16, alin. 1 din Legea 7 din 2004.
Directorul pur si simplu a refuzat solicitarea, invocand buna functionare a institutiei.
Mentionez ca nu am fost niciodata sanctionat.
Unde as putea sa ma adresez pentru solutionarea situatiei.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva functionar public numit temporar florineacsu florineacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)
Mutarea dintr-o functie publica in alta functie publica mcg08 mcg08 in urma reorganizarii structurii in care lucrez, intr-o prima etapa mi s-a comunicat care va fi functia in care urmeaza sa fiu numita- functie pentru care ... (vezi toată discuția)
Schimbare la locul de munca missy999 missy999 Va rog sa-mi spuneti daca se poate contesta decizia directorului in urmatorul caz: sunt angajata la o institutie de stat si in luna aprilie am nascut, dar mi-a ... (vezi toată discuția)