avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nereguli proces verbal etilotest
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nereguli proces verbal etilotest

as vrea sa stiu daca seria etlotestului nu coincide cu cea scrisa in PV ,iar bonul cu testarea are o alta ora fata de cea consemnata in PV si in proba video acesta poate fi i declarat nul.bonu l In proba video se vede ca testarea mea aavut loc la 23 32 iar bonul depus de intimat corespunde unei testarii efectuate cu 7 minute inainte ca eu sa fiu oprit in trafic

Alte discuții în legătură

Recurs etilotest shimano67 shimano67 Daca in proba video depusa de ipj in cazul unei testari cu etilotestul ora testarii este 23 32 si ora opririi mele in trafic este 23 31 mentionata si in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal Rual256 Rual256 Buna ziua Am fost oprit in trafic de o masina a politiei, pe motiv ca nu as fi acordat prioritate la o trecere de pietoni. Mi s-a intocmit proces verbal, pe ... (vezi toată discuția)
Rugaminte ajutor contestare contraventie vladimir_simion vladimir_simion Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs. In cursul zilei de 05.05.2014 am stationat in staia de autobuz UNIRII 1 (am vrut sa imi iau un covrig). In momentul ... (vezi toată discuția)